Joulunavaus Martin Tarhalla!

Tervetuloa Martin Tarhan kukkivaan joulunavaukseen ja joulupuutarhamyyjäisiin!

Vietämme puutarhallamme tänä vuonna joulunavausta poikkeuksellisesti kolmen päivän ajan, jotta kaikki saavat mahdollisuuden tulla nauttimaan rauhassa joulun tunnelmasta. Avaamme samalla myös tilavan puutarhamyymälämme ovet joulumyyjäisille torstaista lauantaihin 3.-5. joulukuuta.

Joulupuutarhamyyjäisissä voit tehdä ostoksia ja löytöjä paikallisten tuottajien valikoimista. Käsitöitä, lahjakortteja, herkkuja, lahjaideoita… Puutarhamyymälämme on tilava, ja olemme järjestäneet myyntipaikat väljästi, joten turvavälien pitäminen onnistuu.

Kukkakaupan puolella on joulunavaustarjouksessa kaikki oman tuotannon joulutähdet -20%! Tarjolla upea valikoima värejä ja kokoja perinteisistä erikoisempiin tähtiin. Samalla voit myös osallistua Joulukukka yksinäiselle -kampanjaan, kukkajoulukortin voit napata kukkakaupan joulupuusta ja ilahduttaa joulukukalla alueemme senioria! Lisätietoa tästä kampanjasta löydät täältä.

Lauantaina on lapsille poniajelua hintaan 2€!

Koko joulunavauksen ajan myös Pito-Kössin joulukahviosta kuumaa juomaa ja ihania herkkuja!

Lisäksi torstaina ja perjantaina järjestetään workshoppeja, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Nämä työpajat toimivat non-stop, eli mukaan pääset sujahtamaan koko päivän!

Työpajoja on kaksi:

  • Kukkiva joulupallo (koristeeksi kotiin tai vaikkapa joulukuuseen) 8,50€
  • Minihavukranssi 9,50€
  • Hintaan kuuluu kaikki tarvikkeet ja välineet

Puutarhamyymälässämme myyntipaikat on järjestetty vähintään kahden metrin turvavälein, ja käytävät ovat leveät, jotta kaikki voisivat tehdä ostoksia turvallisin mielin. Muistathan kuitenkin edelleen noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa, ja ethän tule ostoksille, jos sinulla on oireita tai epäilet tartuntaa.

Noudatamme Varsinais-Suomen alueelle annettuja viranomaissuosituksia, eli tarvittaessa saatamme rajoittaa myymälämme kerralla sisään tulevien ihmisten määrää, myyjämme käyttävät kasvomaskeja, ja käsidesiä on tarjolla kaikille. Suosittelemme vahvasti myös kaikille asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä.

Tervetuloa turvallisille jouluostoksille!

Joulunavaus torstaista lauantaihin 3.-5.12.2020

to-pe klo 9.00-17.00

la klo 9.00-15.00

Kiinnostuitko joulumyyjäisten myyntipaikasta? Pystymme vielä muutaman myyjän ottamaan tilaisuuteen, lue lisää täältä!