Joulukukka yksinäiselle vanhukselle -kampanja

Joulukukka yksinäiselle vanhukselle kampanja 20.11.-17.12.2023

Tuhannet vanhukset viettävät tänäkin vuonna joulunsa yksin. Oma yksinäisyys saattaa tuntua hyvinkin musertavalta, kun muut ympärillä valmistautuvat joulun viettoon. Myös nykyinen maailmantilanne rajoittaa monen vanhuksen elämää ja vieraiden määrää ja lisää yksinäisyyttä.

Yksinäisyyttä ei voi aina poistaa, mutta pienellä teolla voi ilahduttaa yksinäisen ikäihmisen joulua. Joulukukka tuntemattomalta saattaa olla monelle vanhukselle joulun ainoa tähtihetki.

Me Martin Tarhalla haluammekin jälleen käynnistää yhteistyössä seutumme kotihoitoyksiköiden kanssa kampanjan JOULUKUKKA YKSINÄISELLE VANHUKSELLE. Viime jouluna keräsimme yhteensä 309 lahjoitusta, jotka toivat paljon lämpöä ja iloa yksinäisille vanhuksille!

Sinullakin on mahdollisuus ilahduttaa ja tuoda lämpöä yksinäisen jouluun!

Tarhaltamme ja myös Loimaan Prisman infopisteeltä löydät 20.11- 17.12 JOULUPUUN, jonka olemme koristelleet joulukukkakortein. Valitse mieleisesi kortti ja kirjoita anonyymi joulutervehdys seutumme seniorille. Voit valita kukkasen tai yhdistelmän, jossa on kukka ja Pito-Kössin makea tai suolainen herkku. Me tarjoamme tietysti kortin!

Toimitamme kukat kotihoidon yksikköihin jouluviikolla ja kukkien ja herkkujen matka kohti seniorikotia jatkuu turvallisesti kotihoidon henkilökunnan kautta.

Jos asut kaukana tai haluat asioida netissä, voit osallistua kampanjaamme myös verkkokaupassamme valitsemalla jonkun kampanjatuotteistamme. Tai voit määrittää summan, jolla haluat muistaa. Keräämme summista mahdollisimman monta kukkatervehdystä, mahdollisimman monelle yksinäiselle.

Netissä toimit näin:

  1. Mene osoitteeseen https://martintarha.ekukka.fi/
  2. Valitse mieleisesi kukka tai kukan ja herkun yhdistelmä otsikon ”Joulukukka yksinäiselle vanhukselle” alla. Voit myös valita vapaavalintaisen summan, jolloin pakkaamme mahdollisimman monta joulukukkaa sillä summalla.
  3. Valitse kohdassa kortti tuote Blanko, kirjoita halutessasi joulutervehdys ja etunimesi kukan saajalle
  4. Valitse kohtaan kuljetus Erikoistoimitus ja Joulukukka yksinäiselle vanhukselle
  5. Käy kassalla
  6. Se oli siinä! Helppoa, vai mitä?

Kampanjassa ovat mukana Oripään, Loimaan ja Pöytyän kotihoitoyksiköiden lisäksi Martin Tarha, Pito-Kössi, Ylitalon Kauppapuutarha, Loimaan Prisma ja Reijo Kuosa. Loimaan Prisma tarjoaa paikan joulupuulle, Martin Tarha ja Ylitalon Kauppapuutarha lahjoittavat molemmat kolmekymmentä kukkaa, ja Pito-Kössi kolmekymmentä ruokalahjaa seutukuntamme senioreille. Joulukuusen kampanjaan lahjoittaa Reijo Kuosa.

Annetaan yhdessä lahjaksi hyvää mieltä ja jouluiloa!