Martin Tarha Oy

Martin Tarha Oy on kukkiviin ruukkukasveihin keskittynyt perheyritys Oripäästä. Tuotamme ympäri vuoden kukkia tukkumyyntiin kautta koko Suomen, sekä omaan myyntiin kukkakaupallemme.

Ympärivuotisella tuotannollamme haluamme myös tarjota vakituista työtä mahdollisimman monelle, sillä meistä ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara. Tuotannossamme meille on tärkeää valikoima ja laatu, jolla haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden erottautua massasta.

Image

Puutarha Loimaan lähellä

Puutarhamme on perustettu 1995 ja käytössämme on 5000 m2 kasvupinta-alaa. Puutarhamme pinta-ala on jaettu 7:ään eri yksikköön, joista jokaiseen voimme asettaa kullekkin kasviryhmälle ja kasvualustalle sopivimmat ilmasto-olosuhteet. Viljelymme tapahtuu kouruviljelynä, joka mielestämme on osoittautunut kasvien laadun kannalta parhaaksi vaihtoehdoksi viljellä.

Taimet ja viljelyyn tarvittavat raaka-aineet hankimme yhteistyökumppaneiltamme, joille tinkimätön laatu ja erinomaisuus on yhtä tärkeää kuin meillekkin. Huoneissamme käytämme nykyaikaisia teknologisia ratkaisuja ja seurantaohjelmia, joilla voimme varmistaa lopputuotteen laadun ja kestävyyden sekä tehokkuuden. Valaistuslaitteistollamme pystymme varmistamaan laadun myös talviviljelyssä.

Image

Ympäristö

Yrityksemme valinnoilla ja ratkaisuilla pyrimme ohjaamaan tuotantoamme kohti vihreämpää, kestävää tulevaisuutta. Vastuu luonnosta on meidän kaikkien ja yrityksenä haluammekin siksi olla osa ratkaisua, emmekä ongelmaa. Puutarhamme lämmitys tapahtuu 100 % paikallisesti kestävästi tuotetulla hakkeella ilman fossiilisia polttoaineita. Pakkausmateriaaleissa suosimme kierrätettyjä materiaaleja ja pyrimme aktiivisesti etsimään luontoa vähemmän kuormittavia uusia ratkaisuja.

Tuotannossamme ylijääneet tai palautuneet materiaalit kierrätetään ja käytetään uudelleen kasveille. Kaikki puutarhallamme käytetty kasteluvesi suodatetaan, kierrätetään ja käytetään uudelleen kasveille, jotta ylimääräisiä ravinnepäästöjä maaperään ei syntyisi. Kemiallisten kasvunsääteiden ja torjunta-aineiden käytön pyrimme aina minimoimaan käyttämällä erilaisia viljelyteknisiä ratkaisuja sekä biologista torjuntaa.

Image

Puutarhan valikoima

Yrityksemme kivijalka on aina ollut valikoimassa. Testaamme mielellämme uutta, emmekä pelkää tarttua haasteisiin. Uusien asioiden ja muutoksen läpikäynti on usein raskasta, mutta parhaimmillaan mielenkiintoista ja hauskaa.

Alati muuttuville markkinoille haluamme tarjota rakkaudella viljeltyjä ruukkukasveja tinkimättömällä laadulla. Erikoisuuksien, uutuuksien ja haastavienkin kasvilajien viljely on aina ollut Martin Tarhalle sydämen asia, ja monella tapaa myös tuotantomme sielu.

Tutustu tarinaamme