Image

Sidontatyöt

Toteutamme kukkasidontatyöt ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan. Loihdimme kauniin kokonaisuuden rennolla otteella kauden värit huomioiden.

Isossa kukkakylmiössämme on viikoittain vaihtuva perusvalikoima, jota maustamme trendikkäillä leikkovihreillä ja kauden kukilla.

Löydät meiltä myös maljakoita ja kukkasidontatarvikkeita.

Ekologisuutta ja omaa valikoimaa

Aina kun se on mahdollista, hyödynnämme oman puutarhan tuotteita kukkasidonnassa sekä tilaamme leikkokukkia lähituottajilta. Ekologisuus ja materiaalin kunnioitus ovat lähellä sydäntämme.

Ennakkotilaukset auttavat meitä varaamaan kukkia sopivan määrän. Joten olethan kukkatoiveiden kanssa ajoissa liikkeellä (ainakin viikkoa ennen), jotta saamme loihdittua parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kukkien sidontakurssit

Järjestämme vuosittain muutamia kukkasidontakursseja, joista ilmoitamme Ajankohtaista -osioissa.

Toimitamme kukkia n. 20 km säteellä, jos et itse pääse niitä noutamaan myymälästämme tai haluat lähettää kukkatervehdyksen.

Image

Hääkukat

Suunnitellaan yhdessä hääpäivänne kukitukset juuri sellaisiksi, kuin olette ne haaveissanne nähneet. Toimitamme kukat halutessasi kirkkoon ja hääpaikalle. Kauttamme myös tilojen kukitukset alusta loppuun toiveidenne mukaan.

Voitte varata ajan hääkukituksen suunnitteluun yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä ja varaa suunnittelu
Image

Surukukat

Kuljemme vierellä surun kohdatessa. Huolehdimme tarvittaessa kaikesta kukituksesta, arkunkoristeesta aina muistotilaisuuden kukitukseen.

Teemme kukkasidontatyöt tilaustöinä. Voit varata suunnitteluajan etukäteen tai poiketa tilaamaan kukat aukiolomme puitteissa. Tilaus onnistuu myös puhelimitse, sähköpostitse tai e-kukka verkkokaupan kautta.

Tilaa surukukat netistä
Lue oppaamme surukukista