Image

Viherkasvit

Viherkasvit ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina huimasti, eikä ihme! Ne ovat upea osa sisustusta, ja jokaiselle löytyy jotakin runsaasta valikoimasta. Viherkasvien joukossa on isoja, pieniä, keskikokoisia, pystykasvuisia, pensasmaisia, riippuvia, herkkiä, reheviä kasveja. Puhumattakaan vihreän eri sävyistä, niitä löytyy satoja.

Viherkasveilla voi leikitellä kodin sisutuksessa, ottaa vaikkapa osaksi tilanjakajaa, kehystää ikkunoita ja luoda erilaisia viherasetelmia. Erilaiset ruukut, korit ja altakasteluruukut viimeistelevät sisustuselementin. Myös amppelit ovat supertrendikkäitä, ja riippuva viherkasvi nousee aivan uudelle tasolle vaikkapa upeassa makrameeamppelissa!

Tutustu lajikkeisiimme tästä
Tutustu tarvikkeisiin tästä
Image

Tutustu viherkasvien maailmaan

Image

Kestävä tulevaisuus, biologinen torjunta ja vihreät ratkaisut

Toiminnassamme meille on tärkeää suunnata tuotantoamme kohti vihreämpää, kestävää tulevaisuutta. Vastuu luonnosta on meidän kaikkien, ja yrityksenä haluammekin siksi olla osa ratkaisua, emmekä ongelmaa. Puutarhamme lämmitys tapahtuu 100 % paikallisesti kestävästi tuotetulla hakkeella ilman fossiilisia polttoaineita. Pakkausmateriaaleissa suosimme kierrätettyjä materiaaleja ja pyrimme aktiivisesti etsimään luontoa vähemmän kuormittavia uusia ratkaisuja.

Tuotannossamme ylijääneet tai palautuneet materiaalit kierrätetään ja käytetään uudelleen kasveille. Kaikki puutarhallamme käytetty kasteluvesi suodatetaan, kierrätetään ja käytetään uudelleen kasveille, jotta ylimääräisiä ravinnepäästöjä maaperään ei syntyisi. Kemiallisten kasvunsääteiden ja torjunta-aineiden käytön pyrimme aina minimoimaan käyttämällä erilaisia viljelyteknisiä ratkaisuja sekä biologista torjuntaa.

Tervetuloa viherkasvien maailmaan!