Värikäs syksy on saapumassa

 

Syksy saapuu, ja myös puutarhalla ovat syyskasvit parhaimmillaan! Nyt on aika laittaa ruukkuihin ja istutuksiin hehkuvia värejä ilostuttamaan syksyistä maisemaa. Sisällä väriä ja iloa tuovat perinteiset kukkivat ruukkukasvit ja upeat viherkasvit.

Tiesitkö, että tuotamme Martin Tarhalla vuosittain noin 40 000 kotimaista syklaamia? Syklaami on sisällä ja ulkona viihtyvä ruukkukasvi, jonka upeat valkoisen, vaaleanpunaisen ja lilan sävyt tuovat väriä kesäkukkien väriloiston jo hiipuessa. Syklaami viihtyy viileässä ja pärjää siis hienosti ulkoistutuksissa pakkasten tuloon saakka. Yhdistele syklaami esimerkiksi hopeaputouksen tai kirjoliisukan kanssa näyttäviksi yhdistelmiksi.

Lue lisää syklaamituotannostamme ja syklaamin hoidosta oheisesta artikkelista.

Ulkoistutuksiin sopivat erinomaisesti myös perinteiset krysanteemit ja pallokrysanteemit, tähtisilmät ja erilaiset viherkasvit. Viherkasviemme valikoima on laaja, ja uutuuksia tulee viikottain! Nyt puutarhallamme saatavilla myös oman tuotannon ruukkuchilit, joista saat lämpöä viileneviin syysiltoihin. Päivitämme verkkosivujamme parhaillaan, joten uusia tuotteita lisätään sivuille usein.

Tutustu koko valikoimaamme täällä!