Syksyiset terveiset Tarhalta!

Suurin osa lomista taitaa nyt olla pidetty, lapset palaavat kouluille ja Tarhallakin alkaa syksyisten toimien suunnittelu. Puutarhan satokausi alkaa olla parhaimmillaan, osa kukista ovat jo kukintansa kukkineet, mutta onneksi vielä on paljon vasta syksyllä kukkivia kaunokaisia!

Illat alkavat hiljalleen viiletä ja ensimmäisiä lyhtyjä sytytellään jo! Tarhalta löydät ihania kynttilöitä ja lyhtyjä niin sisälle kuin ulos. Eihän elokuisessa illassa ole mitään suloisempaa, kuin kynttilälyhty hämärtyvässä puutarhassa! Jotenkin viilenevät illat saavat mielet kääntymään uusiin harrastuksiin. Onko sinullakin mielessä vihdoin tarttua sukkapuikkoihin tai vaikkapa kaapissa odottaviin värikyniin? Pikkuhiljaa on myös aika suunnitella syysistutuksia! Onko sinun valintasi perinteinen pallokrysanteemi vai kenties hehkuva syklaami? Vaihtoehtoja on runsaasti!

https://www.martintarha.fi/syyskukat/

Elokuussa kaikki viherkasvit osta 3, maksa 2!

Alkusyksyn kuninkaita Tarhalla ovat ehdottomasti viherkasvit! Sisustaminen viherkasveilla on erittäin trendikästä, ja meistä se on tietysti paras tapa uudistaa kodin ilmettä. Ja nyt se on myös erityisen edullista, sillä kanta-asiakastarjouksena saat viherkasvit osta 3, maksa 2 hintaan (tarjoamme edullisimman)! Pääset katsomaan valikoimaamme täältä

https://www.martintarha.fi/tuote-osasto/viherkasvit/.

Tiesitkö, että monien viherkasvien uskotaan parantavan sisäilman laatua? Tuotevalikoimastamme pääset lukemaan lisää viherkasvien ominaisuuksista. Tarhuri itse on odottanut erityisesti hopeaköynnösten valmistumista, mutta myös uudet aaroninparrat ja nukkapiileat ansaitsevat maininnan. Vai miltä kuulostaisi uusi uurremuori? Nyt viherkasviostoksille, tarjous on voimassa kanta-asiakkaille elokuun loppuun 31.8 saakka!


Palvelemme syyskaudella:

ti-pe 9-17

la 9-13

Tavataan tarhalla!