Ystävänpäivän kukkaworkshop!

”Ystävyys ei ole trendi,
se ei seuraa muotia,
siitä ei saa korkoa,
eikä eläkettä.
Silti se on elämän paras sijoitus.”

Tule meille viettämään ihanaa ystävänpäivää kukkakimppuworkshopiin! Järjestämme ystävänpäiväteemaisen kukkakimppukoulun lauantaina 13.2. klo 13.00-14.30 Martin Tarhalla. Opettajana toimii floristimestari Henna Riuttamäki.

Kurssillamme opit kimpun sitomisen spiraalitekniikalla ja saat paljon tietoa kauden leikkokukista ja niiden valinnasta kimppuihin. Saat nauttia kukkien loistosta ja samalla näet kättesi työn jäljet, kun opit itsekin sitomaan kimpun. Kurssi järjestetään väljissä tiloissa kukkakaupallamme, jossa turvavälien pitäminen on helppoa!

Kurssin hinta on 49€, ja kurssimaksu sisältää opetuksen ja kaiken kurssimateriaalin. Ilmoittautuminen 10.2. mennessä, ilmoittaudu ostamalla kurssi verkkokauppamme kautta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssi järjestetään, kun osallistujia on vähintään 5 henkilöä.

Kurssin voit ostaa verkkokaupastamme täältä!

Ystävänpäivää vietämme sunnuntaina 14.2. Kukkakaupastamme löydät nyt kaikkea ihanaa ystävänpäiväksi ystävälle, rakkaalle, kumppanille!

Meiltä voit tilata myös kimpun, viherkasvin tai muun kukkalähetyksen ystäväsi kotiovelle ilahduttamaan ystävänpäiväksi! Kotiinkuljetus alkaen 6,90€ 20 km säteellä. Astu tästä verkkokauppaamme!

Tervetuloa ostoksille!

Palvelemme ystävänpäiväviikolla:

ti-pe 09.00-17.00

la 09.00-13.00

su 10.00-15.00

 

”Ystäviä ei hankita.

He liukuvat elämäämme vähitellen ja huomaamatta, ja jäävät siihen.

Elämän suurimpana lahjana.”