Ecopots ripustettava aluslautanen 36cm

34,95 

ECOPOTS on belgialainen kukkaruukku, jossa yhdistyy kevyt kierrätettävä materiaali yhdistettynä luonnolliseen ulkonäköön ja ajattomaan designiin. Helppo käyttää ja pitkä yli 10-vuoden elinikä. Ruukkujen ekologisuus perustuu kivipölyyn ja kierrätettävään muoviin. Ecopotsin ruukut ovat saaneet CO2 neutraalin -sertifikaatin.

Tämä Ecopotsin aluslautanen on ripustettava aluslautanen, johon voit laittaa eri kokoisissa ruukuissa lempikasvejasi roikkumaan. Ripustettavassa aluslautasessa on metalliset narut sekä koukku ripustamista varten. Lautaselle sopii hyvin vaikka Ecopotsin Amsterdam-ruukuista koko 13

Belgialaiset Ecopots-tuotteet valmistetaan 65 %:sti kierrätetystä muovista. Ripustettavan aluslautasen pinta muistuttaa sementtiä.

Kierrätetty muovi on kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Ruukkujen käyttöikä on jopa kymmenen vuotta ja ne kestävät erilaisia sääolosuhteita, muun muassa pakkasta. Virtaviivainen muotoilu ja minimalistinen ulkoasu takaavat sen, että ruukut kestävät aikaa myös ulkonäkönsä puolesta.

 

Ripustettavan aluslautasen halkaisija on n. 36cm. Lautasessa on metalliset, ohuet narut, joiden pituus on n.75cm.

Väri:tummanharmaa

Vähissä

Tuotetunnus (SKU): Ecopots ripustettava aluslautanen 36cm Osastot: ,