Tervetuloa begoniaviikolle!

Vietämme myymälässämme ensimmäistä kertaa begoniaviikkoa tiistaista 9.6 sunnuntaihin 14.6 saakka! Kaikki ruukkubegoniat -15%, myös Klikkaa ja nouda -verkkokaupastamme. Perinteisesti kesäkuun 10. päivää on pidetty rajana, jolloin kesäkukkien istuttaminen ulos on hallan puolesta turvallista. Begoniat ovatkin melko hallanarkoja, joten nyt on täydellinen aika istuttaa niitä!

Meiltä löydät perinteisen pienen kesäbegonian, joka kukkii runsain yksinkertaisin kukin koko kesän. Kesäbegonia on säänkestävä ja se onkin suosittu esimerkiksi hautaistutuksissa, sillä sitä ei tarvitse nyppiä.

Ruusubegonia on tuttu ympäri vuoden sisäkasvina, mutta kesän se viihtyy erinomaisesti ulkona. Kerrottukukkainen ruusubegonia kasvaa isommaksi kuin pikkusiskonsa kesäbegonia, mutta sekin on ahkera kukkimaan koko kesän. Ruusubegonia on parhaimmillaan, jos siitä ajoittain nypitäänn kuihtuneet kukkaset pois.

Puutarhamme uutuus on ulkobegonia I´conia, joka on puoliriippuva, suurikukkainen begonia. Sen upea, tumma lehdistö on runsas ja rehevä. I´conia sopii erinomaisesti ulkoistutuksiin ja ruukkuihin.

Olemme laskeneet alennetut hinnat verkkokauppaan valmiiksi. Tervetuloa ostoksille!

Tutustu begonioihin täältä!