Puutarhamyymälä

Kattava puutarhamyymälämme palvelee teitä keväästä syksyyn.
Uusi kausihuoneemme avataan viikolla viikolla 16. Sen suojista löydät kaikki ihanuudet pihaan ja puutarhaan, aina kevään ensimmäisistä sipulikukista syksyn callunoihin. Saman katon alta löydät myös kaiken tarvittavan pihasi pitkäkestoiseen kukitukseen; mullat, ruukut ja lannoitteet.Orvokkini tummasilmä

Puutarhamyymälämme kauden avaa orvokki, tuo kevään ehdoton tähti.
Orvokin suosio ei ole sille langennut suotta, sillä tämä alkukevään ilostuttaja kukkii pirteänä kylmistä säistä huolimatta. Valikoimastamme löydät tavallisten pieni-ja isokukallisten orvokkien lisäksi myös erikoisuudet; ripsureunaiset Frizzle Sizzlet, Cool Wave-amppelit ja väri-väriin sointuvat kolmentaimen XL-orvokit.


Kukita kesäsi

Toukokuu on puutarhamyymälämme ehdottomasti vilkkainta aikaa. Oma tuotantomme pitää sisällään kymmeniä erilaisia kukkalajeja, värejä ja amppeleita.

Valikoimastamme löydät perinteiset pihamaan kukkijat kuten pelargoniat, samettiruusut, petuniat ja lobeliat kuin myös trendikkäät heinät ja bataatit. Haemme inspiraatiota uusiin tuotteisiin maailmalta vuosittain. Viime kevään trendi oli härmesalvia, ensikevään on....

Kukitamme paljon myös erillaisia kesän tapahtumia, kuten maatalousnäyttely Okraa, erillaisia musiikkitapahtumia ja tilaisuuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä niiin räätälöimme juuri sinun kesätapahtumaasi sopivimmat kukat ja asetelmat!


Image

Puraise pala puutarhaa

Toukokuun puolessa välissä avaamme myös meidän pienemmän ulkomyymälämme, jonka pyhitämme erilaisille hyötykasveille. Hyötykasvimyymälämme valikoimaan kuuluvat erilaiset yrtit, maukkaat tomaatit, makeat mansikat, herkulliset kurkut ja paprikat.

Puutarhamme yksi erikoisuuksista on myös varsin laaja valikoima erilaisia ja hieman harvinaisempia chililajikkeita, jotka viljelemme iloksesi puutarhallamme alusta loppuun saakka.

Image


Mullat ja lannoitteet

Kauniisti kukitetun pihan pitäminen loistossaan saattaa joidenkin mielestä tuntua vaativalta ja aikaa vievältä puuhalta. Meiltä löydät avaimet juuri näiden ongelmien ratkaisuun. Korkealaatuiset mullat ja kasvualustat edesauttavat kesäkukkiesi juuriston kasvua ja ilmavuutta, jolloin
kasvit pysyvät kauniina pidempään ja kestävät pitkälle syksyyn.

Laadukkailla lannoitteillamme varmistat, että kasvit saavat aina tarvittavat ravinteet tervettä kasvua ja kauniita kukintoja varten. Puutarhamyymälästämme löydät myös kauniit ruukut ja astiat erilaisiin istutusideoihisi.


Syksyn tullen

Anna kukkaloiston jatkua pitkälle syksyyn! Meiltä kestävät syyskukat monissa eri värisävyissä niin sisälle kuin ulos. Valikoimastamme löydät kukoistavat krysanteemit, hehkuvat syklaamit ja trooppiset kiinanruusut. Syysterasseille syksyn ikisuosikkeihin kanerva, calluna ja hopealanka.

Joulu on taas

Vuoden lämmintunnelmallisin juhla on tietenkin joulu! Talven tullessa puutarhaamme värittävät monet erilaiset joulutähtien mallit, koot ja lajikkeet. Perinteisten punaisten ja valkoisten lisäksi viljelemme erittäin laajan valikoiman erikoislajikkeita; useita jopa ainoana Suomessa.

Jouluna tarjoamme myös paljon erilaisia vuoden ajalle ominaisia sipulikukkia, kuten amarylliksia, hyasintteja ja tulppaaneja, sekä muita kauniita joulun odotuksen kruunaajia.

Kysy rohkeasti tarjousta niin räätälöidään sinulle tai yrityksellesi joulunajan kauneimmat kukat.


Tee kierros puutarhalla