Piristä alkutalvea viherkasveilla!

Tervetuloa uusi kukkaisa vuosi 2021!

Viime vuonna kokeilimme Martin Tarhalla uutta aluevaltausta ja aloitimme viherkasvien viljelyn.  Kokeilu oli varsin onnistunut, ja lajikkeita on saatavilla runsaasti! Kevät on viherkasvien parasta aikaa, ja tälläkin hetkellä löydät kukkakaupastamme oman tuotannon suloiset rönsyliljat, hopeiset kultaimarteet, muorinkukat, kultaköynnökset, trendikkäät lehtibegoniat, kilpipiileat ja paljon muuta.

Tutustu viherkasvivalikoimaamme täältä!

Kukkien osalta valikoimistamme löytyy tällä hetkellä soilikkia kaikkine erikoislajikkeineen, sekä tuttua ja turvallista ruusubegoniaa raikkaissa väreissä.

Tammi-helmikuussa valikoimaamme astuvat myös hurmaavat jaloleinikit, hortensiat, huone-esikot, sineraariat sekä valloittavat kiinanruusut!

Tutustu kukkivien ruukkukasviemme valikoimaan täältä!

Nyt on myös aika alkaa suunnitella kevään, kesän ja syksyn hääjuhlia! Ensi kesän sulhaset ja morsiamet, olkaa siis rohkeasti yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä hääpäivänne kukat ja koristelut juuri unelmienne mukaisiksi. Meiltä löydät tietysti kukat kaikkiin perheen ja yritysten juhliin, ota yhteyttä ja suunnitellaan haluamasi kokonaisuus!

Tutustu häägalleriaamme täältä! Ota meihin yhteyttä, täältä löydät yhteystiedot!

 

Oikein ihanaa uutta vuotta ja nähdään kukkien merkeissä kukkakaupalla!

T:Martin Tarhan väki