Kukkakauppa johon ihastut!

Ihastuttavia leikkokukkia, vehreitä ruukkukasveja, viherkasveja ja lahjatavaroita. Niitä kukkakauppamme tarjoaa. Teemme räätälöidyt asetelmat ja sidontatyöt juhliin, muistamisiin, iloon ja suruun. Tule ystävällisen ja aurinkoisen palvelun kukkakaupallemme Oripään keskustan tuntumaan.

Surukukat

Kuljemme vierellä surun kohdatessa. Huolehdimme tarvittaessa kaikesta kukituksesta, arkunkoristeesta aina muistotilaisuuden kukitukseen. Kysy myös joustavasta kuljetuspalvelustamme.

Teemme sidonnat tilaustöinä. Olethan liikkeellä ajoissa, jotta voimme toteuttaa toiveesi.

 
Image

Kimput ja asetelmat

Kaiken kokoiset kimput, isot ja pienet, arkeen, juhlaan ja merkkihetkien muistamiseen.  Vauvaonnittelut, rippikukat, valmistujaiset, syntymäpäiväkimput, juhlat  ja virstanpylväät. Kuvagalleriastamme löydät ihastuttavia esimerkkejä ja inspiraatiota.

Image

Workshopit

Kukkasidonta on mahtavan luovaa ja rentouttavaa. Kursseillemme olet tervetullut taitoihin tai kokemukseen katsomatta. Workshopeista saat runsaasti iloista mieltä ja onnistumisen iloa kotiin vietäväksi.

Tutustu tarkemmin »

Image

Kuljetuspalvelu

Kuljetamme tilaamasi asetelmat, muistamiset tai juhlapaikan kukat sopimuksen mukaan joustavasti ja ajallaan. Kuljetuspalvelumme toimii koko talousalueella, Oripäässä, Pöytyällä, Kyrössä, Alastarolla, Loimaalla ja lähikunnissa.

Häät

Suunnitellaan yhdessä hääpäivänne kukitukset juuri sellaisiksi, kuin olette ne haaveissanne nähneet. Toimitamme kukat halutessasi kirkkoon ja hääpaikalle. Kauttamme myös tilojen kukitukset alusta loppuun toiveittesi mukaan auranmaan talousalueella.

Olethan liikkeellä riittävän ajoissa, sillä teemme kimput ja kukituksen juuri sinulle, tilaustyönä.

 

Tee kierros myymälässämme

Surukukat

Hääkukat

Kimput