Kesäkauden avaus lauantaina 18.05

Tervetuloa viettämään aurinkoisen kesäkauden aloitusta Martin Tarhalle lauantaina 18.5 klo 9-15! Luvassa on kukkivaa tunnelmaa, herkuttelua ja hyviä tarjouksia!

Kesäkukkien valikoima on juuri nyt upeimmillaan, ja kesäkauden avauksen kunniaksi tarjoamme -15% kaikista kesäkukista ja amppeleista lauantaina 18.5. Pelargoneja, petunioita, tähtisilmää, dianaa, miljoonakelloa, hortensiaa, rautayrttiä… Mikä on sinun suosikkisi? Vai löytyisikö tälle vuodelle aivan uusi suosikki? Värejä ja vaihtoehtoja löytyy jokaiseen kotiin, pihaan ja parvekkeelle!

Avajaisissa mukana on myös Suomen Chiliyhdistys! Löydät meiltä runsaan valikoiman erilaisia chililajikkeita ja nyt on loistava tilaisuus saada rautaisilta ammattilaisilta parhaat neuvot ja vinkit runsaaseen chilisatoon, samalla kun nappaat kotimaiset chilintaimet mukaasi!

Kesään kuuluu aina myös herkuttelu, ja grillikauden avauksena pääset nauttimaan Hodarifillarin antimista! Klo 11-14 tarjoamme 300 ensimmäiselle ilmaisen hodarin. Tervetuloa nauttimaan kanssamme kesästä!

Kesäkauden avaus lauantaina 18.5 klo 9-15, Hodarifillarista hodarit 300 ensimmäiselle klo 11-14!

Palvelemme kesäkaudella
arkisin 10-18
la 9-15
su 11-15
 Nähdään Tarhalla!