Juhlista äitiä!

Ensi sunnuntaina, toukokuun 10. päivä, koko Suomi juhlii jälleen äitejä ja isoäitejä. Tällä kertaa emme pääse välttämättä fyysisesti halaamaan rakastamme, emme silittämään kättä tai poskea, emme istumaan saman kahvipöydän ääreen. Haluamme auttaa sinua muistamaan äitiä ikimuistoisella kukkalahjalla! Meillä voit asioida suuressa, viihtyisässä myymälässämme tai tilata tuotteita kotiinkuljetuksella verkkokaupan kautta.

Myymälästämme löydät laajan valikoiman sisä- ja ulkokukkia, oman tuotannon viherkasveja, upeita sidottuja kimppuja, lahjatavaroita ja kortteja. Meiltä saat myös sisällä, pihalla ja puutarhassa tarvitsemasi lannoitteet ja mullat. Laajassa myymälässämme on turvallista asioida, ja seuraamme tarkasti viranomaisten suosituksia, ohjeita ja määräyksiä.

Myymälämme on auki äitienpäiväviikolla:

                                     ma-to 9.00-17.00

                                     pe 9.00-19.00

                                     la 9.00-17.00

                                     su 11.00-15.00

Asutko kauempana? Etkö ehdi kauppaan? Kuulutko riskiryhmään, etkä mielelläsi asioi kaupoissa? Olemme lisänneet uusia, upeita tuotteita verkkokauppaamme. Käy valitsemassa juuri sinun äidillesi sopiva kukkalahja sieltä! Äitienpäiväviikolla kaikkiin verkkokaupan äitienpäivätuotteisiin sisältyy kuvataiteilija Maarit Ailion herkkä ja kaunis kortti!

Äitienpäiväviikon ajaksi olemme laajentaneet kotiinkuljetuspalveluamme, ja kuljetammekin nyt äitienpäivätervehdykset 30 km säteellä. Kaikki lähetykset toimitetaan turvallisesti, ilman lähikontaktia ja soitamme aina etukäteen vastaanottajalle. Kotiinkuljetuksen saat äitienpäiväviikolla hintaan 6,90€.

Tilaa kukat verkkokaupasta tästä »