Joulumyyjäiset 02.-04.12.2022 – infopaketti myyjille

 

Martin Tarhan joulunavauksen yhteydessä järjestetään jälleen joulumyyjäiset, perjantaista sunnuntaihin 02.-04.12.2022. Tähän olemme koonneet tietoa myyjille, teksti päivittyy aina sitä mukaa, kun tilaisuus lähenee ja uutta tietoa tulee. Tervetuloa myyjäksi!

Perjantaina myyjäisten aukioloaika on klo 9.00-17.00 lauantaina 9.00-15.00 ja sunnuntaina 11.00-15.00

Järjestämme myyjäiset kukkakauppamme puutarhamyymälässä. Puutarhamyymälä on iso, joten kaikille myyjille riittää mukavasti pöytätilaa, jos et pääse itse myymään tuotteitasi, voimme ottaa tuotteitasi myös jälleenmyytäväksi.

Puutarhamyymälän puoli on normaalisti talviaikaan tyhjillään. Tästä johtuen tilassa ei ole erillistä lämmitystä, eli normaalisti tilan lämpötila on muutaman asteen ulkolämpötilan yläpuolella. Laitamme kuitenkin tilaan erilaisia valoja ja kynttilälyhtyjä, jotka tunnelman kanssa nostavat tietysti paikan lämpöä. Voit jättää myyntituotteesi öiden ajaksi myyntitilaan, mutta otathan huomioon lämpötilan, sillä yöllä myymälän lämpötila voi laskea jopa pakkasen puolelle. Myymälä on kuitenkin kauttaaltaan katetettu sisätila, eli sateesta ja tuulesta ei ole myyjäisille haittaa. Myymälätilassa ei myöskään ole automaattisesti sähköpistoketta kaikille, eli jos ehdottomasti tarvitset virtalähteen, ilmoitathan siitä ilmoittautumisesi yhteydessä. Myöskään kiinteää sähkövalaistusta tilassa ei ole, mutta valaisemme tilaa erilaisilla valoilla mahdollisimman tehokkaasti ja samalla tunnelmallisesti.

Tarkoituksenamme on luoda jouluinen, taianomainen tunnelma myyjäisiin. Laitamme erilaisia jouluvaloja, joulukuusen, lyhtyjä ja koristeita tilaan, ja jokainen myyjä saa koristella myyntitilansa oman joulumakunsa mukaan, eli ota toki omia koristeita tai rekvisiittaa mukaan! Pöytätilaa tarjoamme jokaiselle myyjälle 2 metriä x 1,5 metriä. Pöytätila on ylösalaisin käännettyjen kukkakourujen päällä, joten pinta ei ole aivan tasainen. Voit tuoda pöytäpinnan päälle vaneria, mattoja, puuta, liinoja, kankaita, vain mielikuvitus ja tila on oikeastaan rajana. Meiltä saa tarvittaessa myös pahvia, jonka päälle voi laittaa kankaan/liinan ja kevyempiä tuotteita. Suosittelemme myös, että tuot pienen jakkaran tai vastaavan istuimen tarvittaessa mukanasi.

Puutarhamyymälämme sijaitsee aivan kukkakauppamme yhteydessä, ja samoissa tiloissa on myös sosiaaliset tilat, wc:t ja taukotila keittiöineen, jotka ovat myös teidän myyjien käytettävissä. Omia eväitä voi lämmitellä mikrossa ja tarvittaessa uunissakin.

Martin Tarha mainostaa tilaisuutta lehdissä ja omissa somekanavissaan. Tarhalla on myös muuta jouluista oheistoimintaa avauksen ajan sekä oman tuotannon joulutähdet ovat tarjouksessa.

Pöydän vuokra on 40€/3 vrk.

Ei myyntiprovisiota!

Ilmoittautumiset 30.11 mennessä lomakkeemme kautta.

Tervetuloa myyjäksi joulumyyjäisiin!