Joulumyyjäiset – infopaketti myyjille

 

Martin Tarhan joulunavauksen yhteydessä torstaista lauantaihin 3.-5.12.2020 järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa joulumyyjäiset. Tähän olemme koonneet tietoa myyjille, teksti päivittyy aina sitä mukaa, kun tilaisuus lähenee ja uutta tietoa tulee. Tervetuloa myyjäksi!

Torstaina ja perjantaina myyjäisten aukioloaika on klo 9.00-17.00 ja lauantaina klo 9.00-15.00.

Järjestämme myyjäiset kukkakauppamme puutarhamyymälässä. Puutarhamyymälä on iso, ja saamme kaikki myyjät mahtumaan sinne hyvin turvavälein, ja myös asiakkaille on leveillä käytävillä tilaa tehdä ostoksia. Toisaalta, jos et vaikkapa koronatilanteen vuoksi pääse tai halua tulla itse myymään tuotteitasi, voimme ottaa tuotteitasi jälleenmyytäväksi, sillä myyjäisissä on koko ajan yksi ihminen huolehtimassa myynnistä. Et siis myöskään tarvitse mukaasi pohjakassaa tai korttimyyntilaitteita. Käsidesiä järjestämme ovelle talon puolesta, mutta jokainen myyjä voi toki tuoda omalle pöydälleen oman käsidesipullon. Suosittelemme myyjille maskin tai suojavisiirin käyttämistä. Noudatamme koko myyjäisten ajan viranomaisten suosituksia koronatilanteesta, ja päivitämme tänne myös kaikki turvallisuusohjeistukset!

Puutarhamyymälän puoli on normaalisti talviaikaan tyhjillään. Tästä johtuen tilassa ei ole erillistä lämmitystä, eli normaalisti tilan lämpötila on muutaman asteen ulkolämpötilan yläpuolella. Laitamme kuitenkin tilaan erilaisia valoja ja kynttilälyhtyjä, jotka tunnelman kanssa nostavat tietysti paikan lämpöä. Voit jättää myyntituotteesi öiden ajaksi myyntitilaan, mutta otathan huomioon lämpötilan, sillä yöllä myymälän lämpötila voi laskea vaikka pakkasen puolelle. Myymälä on kuitenkin kauttaaltaan katetettu sisätila, eli sateesta ja tuulesta ei ole myyjäisille haittaa. Myymälätilassa ei myöskään ole automaattisesti sähköpistoketta kaikille, eli jos ehdottomasti tarvitset virtalähteen, ilmoitathan siitä ilmoittautumisesi yhteydessä. Myöskään kiinteää sähkövalaistusta tilassa ei ole, mutta valaisemme tilaa erilaisilla valoilla mahdollisimman tehokkaasti ja samalla tunnelmallisesti.

Tarkoituksenamme on luoda mahdollisimman jouluinen, taianomainen tunnelma myyjäisiin. Laitamme erilaisia jouluvaloja, joulukuusen, lyhtyjä ja koristeita tilaan, ja jokainen myyjä saa koristella myyntitilansa oman joulumakunsa mukaan, eli ota toki omia koristeita tai rekvisiittaa mukaan! Pöytätilaa tarjoamme jokaiselle myyjälle 2 metriä x 1,5 metriä. Pöytätila on ylösalaisin käännettyjen kukkakourujen päällä, joten pinta ei ole aivan tasainen. Voit tuoda pöytäpinnan päälle vaneria, mattoja, puuta, liinoja, kankaita, vain mielikuvitus ja tila on oikeastaan rajana. Meiltä saa tarvittaessa myös pahvia, jonka päälle voi laittaa kankaan/liinan ja kevyempiä tuotteita. Painavampia tuotteita pahvin päälle ei oikein voi laittaa. Suosittelemme myös, että tuot pienen jakkaran tai vastaavan istuimen tarvittaessa mukanasi.

Puutarhamyymälämme sijaitsee aivan kukkakauppamme yhteydessä, ja samoissa tiloissa on myös sosiaaliset tilat, wc:t ja taukotila keittiöineen, kahvia keitellään pari kertaa päivässä talon puolesta! Omia eväitä voi lämmitellä mikrossa ja tarvittaessa uunissakin.

Martin Tarha mainostaa tilaisuutta omissa somekanavissaan ja teemme myös paperimmainoksia, ja jokainen voi halutessaan jakaa näitä mainoksia eteenpäin omiin kanaviinsa. Jouluavaukseen tulee myös muuta oheistapahtumaa, kuten esimerkiksi kranssipaja ja tekemistä lapsille, mutta nämä tarkentuvat vielä lähempänä tapahtumaa.

Pöydän vuokra on 30€/3 vrk.

Tilaisuuden koordinaattori on Maria Lindolm, ja hänelle voit ilmoittautua ja saat tarvittaessa myös lisätietoa!

email: info.natubeauty@gmail.com

p. 050 911 22 66

Tervetuloa joulumyyjäisiin!