Image

Joulukukat

Joulu on monelle meistä rakkainta aikaa vuodesta, ja kodit huokuvat lämpöä ja ihania perinteitä. Jouluna perheet kokoontuvat yhteen ja mieli kääntyy helposti kiitollisena muistelemaan kulunutta vuotta.

Lapset odottavat jouluaattoa yli-innokkaina, ja heitä muistutetaan ulkona liikkuvista tontuista, jotka pitävät kirjaa kilteistä ja tuhmista lapsista. Mutta joulunahan meillä on vain kilttejä lapsia, eikö? Jouluna keittiö täyttyy tutuista tuoksuista ja joulukuusi luo ihanaa valoa olohuoneeseen.

Joulun aikaan kuuluu isona perinteenä tietysti myös kukat. Näyttävät kimput ja asetelmat kruunaavat joulusisustuksen, kukkien rikkaat värit luovat tunnelmaa ja lämpöä. Ulko-ovea koristavat erilaiset jouluiset kranssit. Varomaton saattaa jopa saada mistelin alla suukon rakkaaltaan!

Martin Tarhalta löydät kaikki kauneimmat joulun kukat lahjaksi ja kotiin, lämpimästi pakattuna. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri kotiisi sopivat kukat ja asetelmat ja sitovat näyttävät kimput ja asetelmat vaikkapa lahjaksi. Kukkakaupastamme löydät myös ihastuttavat sisustustavarat, kynttilät ja ruukut sekä suositut lahjakorttimme.

Image

Joulutähti

Meillä Martin Tarhalla joulun valmistautuminen alkaa jo heinäkuussa, kun ensimmäiset joulutähtien taimet saapuvat kasvatukseen tarhallemme. Valikoimassamme on runsaasti eri kokoja ja värejä sekä monipuolinen valikoima upeita erikoislajikkeita. Koristaako sinun kotiasi tänä jouluna hehkuvan punainen, hempeän kuparinen tai kenties iki-ihana, persikan värinen Sauli-joulutähti?

Joulutähti ilahduttaa kotona jo pikkujouluaikaan, ja on erinomainen tuliainen jo hyvissä ajoin ennen joulua. Joulutähti yllättää myös kestävänä leikkokukkana, vaikkapa joulupöydän kaunottarena kimpussa tai asetelmassa.

Tule ihastumaan joulutähden loistoon!

Tutustu joulutähtiin täällä
Image

Joulu on sipulikukkien aikaa

Perinteiseen jouluun kuuluvat ehdottomasti myös sipulikukat. Suloinen hyasintti viihtyy viileässä paikassa ja tuo ympärilleen ihanan tuoksun. Hyasintteja löytyy useassa värissä, ja ne tuovat nopeasti kotiin joulun tunnelmaa perinteisellä tuoksullaan.

Komeita ritarinkukkia on ilo seurata, kun ne hiljalleen avaavat valtavat kukkansa. Ritarinkukka eli amaryllis on myös upea ja kestävä leikkokukka, ja sopii kruunaamaan vaikkapa joulupöydän asetelmat. Joulun aikaan saamme myyntiin myös ensimmäiset tulppaanit, punaisen ja valkoisen väreissä!

Kaikkien sipulikukkien kukintoaikaa pidennät säilyttämällä niitä mahdollisimman viileässä osassa huonetta tai vaikkapa siirtämällä ne yöksi viileään eteiseen. Annamme aina mielellämme myös hoito-ohjeita, jotta kaunis kukkaloisto säilyy kotonakin mahdollisimman pitkään.

Tutustu joulukukkiin täällä
Image

Kukat kotiinkuljetuksella ystävälle tai kotiin

Joulun aika on usein kiireistä, ja on rentouttavaa saada keskittyä itselle rakkaisiin jouluvalmisteluihin. Jos kaupassa kiertely ei ole sinun juttusi, saat tilattua verkkokaupastamme helposti ja kätevästi joulun kukkaset ja ihanat kukkalahjat, myös kotiin kuljetettuina!

Verkkokaupassakin kannattaa olla liikkeillä ajoissa, sillä suosituimmat kukkamme myydään usein loppuun. Ja verkkokauppatilauksen voit tehdä hyvissä ajoin, ja varata noudon tai kuljetuksen joulun lähelle. Näin on yksi homma jouluvalmistelulistalta rastitettu pois! Pidä silmät auki, sillä verkkokaupassa on tulossa kuljetuskampanja joulukukille!

Kun ostat vähintään 40€ joulukukkia, saat kotiinkuljetuksen puoleen hintaan (4.50€-8.50€). Kuljetusalueemme on 25 km etäisyydeltä tarhaltamme, ja joulukuussa kuljetuspäivämme on aina perjantai!

Tästä verkkokauppaan
Image

Joulukukkia yksinäiselle -kampanja

Muistathan vielä joulunajan suosituimman kampanjamme, joulukukka yksinäiselle vanhukselle! Voit ostaa verkkokaupastamme kukan tai kukan ja herkkulahjan yhdistelmän.

Me kirjoitamme kortin, pakkaamme kukan ja toimitamme kukat alueen kotihoidon hoitajien kautta alueemme vanhuksille. Saat pienellä vaivalla annettua paljon iloa ja yllätystä vanhuksen jouluun!

Lue lisää kampanjasta täältä